WIJ STONDEN OP DE MOESTUINBEURS EN DIT IS HOE HET GING

28 mrt. 2024, door Leo

Wat hebben we een paar leuke dagen op de Moestuinbeurs in Baarn beleefd! En dat komt uiteraard door jullie: allemaal fijne mensen die het weer hebben getrotseerd en in grote getale naar de beurs zijn gekomen. Onze stand werd door jullie goed bezocht en dat vonden wij fijn. Het was voor ons het eerste moment om je in het echt kennis te laten maken met onze Sidekicks, dus laten we in deze blogpost even stilstaan bij hoe er dat precies aan toe ging.

BLIJE GEZICHTEN

Één ding is zeker: dit “touch en feel” moment zoals wij dat noemen, dat konden jullie waarderen. Fijne waardering voor onze uitstraling en onze productkwaliteit viel ons ten deel, iets waar we erg blij mee zijn en wat nou precies past in onze filosofie: onze klanten blij maken met ons product voor de lange termijn. Mooie verhalen, persoonlijke gesprekken, leuke “groene dialogen”, lieve woorden, blije gezichten en “wauw” momenten, het kwam allemaal voorbij. Ondanks het wat mindere weer hebben jullie echt de tijd genomen ons aan onze stand te bezoeken en dat waarderen wij enorm!

EEN ONVERWACHTS EINDE

Op zaterdagavond, dus na de 2e beursdag, werden wij door de organisatie geadviseerd onze stand af te breken daar er voor de nacht en voor zondag heftig weer werd voorspeld met heftige windstoten, hagel en veel regen. Omdat onze beursstand los gefundeerd op haar plek stond leek ons het risico te groot dit advies te negeren. Wij hebben toen op zaterdagavond met pijn in het hart nog moeten besluiten de stand af te breken en de 3e beursdag op zondag niet meer aanwezig te zijn...

BRENG ONS EEN BEZOEKJE!

Dit is een aantal van jullie en andere beursgangers niet ontgaan en jullie hebben ons gevraagd of er een ander contactmoment kon zijn om onze Sidekicks te kunnen komen bekijken en ze in het echt te komen “voelen”. Natuurlijk willen wij dit graag mogelijk maken en we hebben dan ook inmiddels op onze website een “contactmogelijkheid” ingericht met jullie op ons bedrijf. Wij willen je de mogelijkheid bieden om 5 dagen per week tussen 10.00 uur en 12.00 uur en tussen 14.00 uur en 17.00 uur op afspraak bij ons langs te komen. Wij laten je dan graag in alle rust kennis maken met onze Sidekicks. Je kunt de kwaliteit, functionaliteit en het design zelf bij ons komen beoordelen - je bent van harte welkom!

DE LIBELLE EN MARGRIET ZOMERWEEK

Daarnaast tref je ons ook op de Libelle en Margriet Zomerweek op 23 mei t/m 29 mei 2024 aan het Haarlemmermeerse Bos. The Garden Sidekick is daar 7 dagen aanwezig van 10.00 uur tot 18.00 uur, met een stand, onze Sidekicks en aanverwante artikelen. Je bent ook daar natuurlijk meer dan van harte welkom. Op onze socials en op onze website besteden wij aan dit evenement natuurlijk voorafgaand daaraan nog ruim aandacht. We zien je graag!

DANKBAAR

Hoewel we de Moestuinbeurs dus niet volledig mee hebben kunnen maken, kijken we met veel positiviteit terug op de afgelopen week. Het waren twee geslaagde dagen! Dankjewel aan iedereen die even met ons kwam kletsen, en natuurlijk voor je enthousiasme!

LAAT EEN OPMERKING ACHTER

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

Lees verder!

Een aantal andere leuke blogartikelen die je misschien ook wel interessant vindt!

5 PLANTEN DIE WIJ IN DE SIDEKICK ALS KWEEKKAS LATEN GROEIEN IN MAART
EEN TERUGBLIK OP DE AFGELOPEN WEKEN
HET TUINJAAR VAN LEO EN LAURA
3 REDENEN WAAROM JE IN 2024 ECOLOGISCH WILT TUINIEREN