ONTMOET JOUW MAATJE IN DE TUIN!

En deze beschrijving belooft meer dan alleen een kweekkas op wielen en moestuinbak in één - en we maken het waar! Wil je het zelf ervaren? Kom dan langs in onze 'TGS showroom'! We laten je zien hoe je gemakkelijk zelf een bezoek kunt plannen en geven je een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens een bezoekje aan onze showroom.

Hoe het werkt

Je komt binnen op het hoofdkantoor van onze distributiepartner, The Schippers Group, in Hapert (20 min vanaf Eindhoven). Je kunt ons eenvoudig per auto bereiken, en aan de linkerzijde van het pand is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Er is geen directe busverbinding.

Bij binnenkomst kun je je aanmelden bij de receptie, waarna wij je persoonlijk zullen verwelkomen en begeleiden.

De afspraak duurt gemiddeld 45 minuten tot een uur. We plannen afspraken één-op-één in, zodat er voldoende ruimte en tijd is voor jou om de Sidekicks te bekijken en eventueel vragen te stellen. Je bent welkom om bijvoorbeeld gezins- of familieleden mee te nemen (liefst geen al te grote groepen). Honden/huisdieren zijn, onder andere vanwege veiligheidsredenen, niet toegestaan in het gebouw zelf.

Via de knop hieronder plan je eenvoudig zelf een afspraak in op de datum en tijd die jou het beste past. Omdat wij gebonden zijn aan de kantoortijden van onze distributiepartner, kunnen wij je op dit moment (nog) geen vaste bezoekmogelijkheid in het weekend aanbieden. Zie je geen mogelijkheid om op werkdagen bij ons langs te komen? Neem dan even contact met ons op.

FAQs