Over ons

Een groot verlangen naar een eigen moes- en pluktuin. Niet alleen vanuit de gedachte dat we onszelf dit geluk zo gunnen, maar ook omdat we niets dan liever weer een beter milieu als uitgangspunt willen nemen. Tuinieren met een hoger doel, en wel een die The Garden Sidekick officieel tot leven bracht… We vertellen je graag hoe en waar het allemaal begon.

Hoe het begon

Als 26-jarige tuinier ben ik, Laura, onderdeel van een nieuwe generatie tuin- en groenliefhebbers. Waar tuinieren vaak nog een stoffig en duf imago kent, is het dat in werkelijkheid al lang niet meer. De tuinen van nu hebben alles behalve een saai en traditioneel karakter, maar zijn kleurrijk, jeugdig, weelderig en een waar paradijs voor mens, dier én natuur! We tuinieren met een doel en nemen met liefde een beter milieu als uitgangspunt.

Ik wilde niets dan liever terug naar al het moois dat Moeder Natuur ons dagelijks te bieden heeft en intens geluk ervaren door uit eigen tuin te oogsten. De mooiste plukbloemen voor in een vaas op tafel, én de lekkerste groenten als showstoppers op ons bord. Geen verspilde (voedsel)kilometers meer en een kleine ecologische voetafdruk voor een natuur die we maar al te graag een handje helpen en vooral nog generaties lang willen behouden.

OF ONZE TUIN HIEROP WAS INGERICHT? NEE, ZEKER NIET!

Er moest een oplossing komen, en wel eentje die makkelijk en optimaal tuinieren voor ons mogelijk kon maken in onze kleine, volledig verharde tuin. Als vader-dochter duo hebben we ons samen over een ontwerp gebogen en in eigen fabriek voor ons een echte Sidekick geproduceerd. Het is tijd om het geluk dat wij ervan ervaren met jou te delen.

Een hulpje in de tuin

Een kweekkas op wielen en moestuinbak in één is wat we samen hebben ontworpen. Een optimale omgeving voor de kweek en groei van planten, bloemen en gewassen om, ongeacht de omvang en kenmerken van jouw buitenruimte, een biologische pluk- en moestuin te laten groeien die je (h)eerlijke oogst oplevert. We willen je ondersteunen in de groei van die tuin, die in overvloed levert. In eigen omgeving, makkelijk en optimaal, met een oplossing waar je blij van wordt. Jouw nieuwe hulpje in de tuin: een echte verbinder en helpende hand in de weg naar een groener, bewuster en gelukkiger leven.