Alles over jouw nieuwe kweekkas op wielen: de Sidekick in detail

Voorkweken in een stabiele kweekkas op wielen of tuinieren in een moestuinbak op hoogte: met de Sidekick doen we het allebei! De Sidekick is jouw nieuwe helpende hand in de tuin, die je ondersteunt bij de groei van al jouw planten voor een tuin waaruit je volop kunt oogsten en ultiem van kunt genieten. Stabiel, trendy en roestbestendig voor jarenlang plezier, en van een ideaal formaat voor een plekje in elke tuin, klein (dak)terras of balkon!

Vroeg beginnen met kweken

De Sidekick is een mooie aanvulling voor elke buitenruimte en fungeert als dé ideale plek voor een goede ontkieming van zaden en een gestage groei van zaailingen in een voorsprong op het groeiseizoen. Wanneer het buiten nog te vroeg of koud is om te zaaien, kun je daar in de Sidekick als beschermde omgeving wel al mee beginnen. Zo heb je aan het begin van het groeiseizoen al verschillende sterke, gezonde planten die door kunnen groeien en je eerder opbrengst opleveren.

BESCHERMD

Beschermd tegen invloeden van buitenaf, en toch de nodige temperatuurwisselingen voor een sterke en compacte groei.

ONDERAF WATER

In de Sidekick kun je van onderaf bewateren zodat wortels in hun ontwikkeling sterk worden gehouden, en met het oog op duurzaam tuinieren kun je ook al het overtollige water weer opvangen. Zo wordt geen enkel druppeltje verspild.

LUCHTCIRCULATIE

Met de klep, die je in 3 verschillende standen kunt openen, heb je zelf de temperatuur, vochtigheid en luchttoevoer in de hand.

STABIEL ONTWERP

De Sidekick is als stabiele kweekkas op wielen roestbestendig en onderhoudsvriendelijk van aard. Laat hem met een gerust hart bij weer en wind buiten staan, de Sidekick is erop ontworpen!

Ontdek de collectie!

Combineer de Sidekick met diverse accessoires voor een alles-in-één beleving in de tuin.

Hoe het ooit begon

Een groot verlangen naar een eigen moes- en pluktuin. Niet alleen vanuit de gedachte dat we onszelf dit geluk zo gunnen, maar ook omdat we niets dan liever weer een beter milieu als uitgangspunt willen nemen. Tuinieren met een hoger doel, en wel een die The Garden Sidekick officieel tot leven bracht…

Tuinieren op hoogte

Als alles dan eindelijk groot en sterk genoeg is voor een plekje in de (volle) grond, toveren we de Sidekick om van kweekkas op wielen naar een plantenbak of moestuinbak op hoogte.

VERRIJDBAAR

Praktisch eentje voor on-the-go, waar en wanneer je maar wilt! Verplaats de Sidekick om jouw planten, bloemen of gewassen van meer zonlicht of schaduw te voorzien wanneer je denkt dat ze dat nodig hebben.

RUIMTE

Wie veel en vaak tuiniert, heeft vaak veel tuinspullen. Voldoende werk- en opbergruimte is dan ook precies wat je nodig hebt. Een plekje waar alles mooi bij elkaar kan worden opgeborgen, zodat je niet telkens heen en weer hoeft te lopen of een ruimte elders hoeft op te offeren.

ERGONOMISCH

Met de Sidekick kun je op ideale (ergonomische) werkhoogte tuinieren en blijven rug-, knie- en gewrichtsklachten je in elk geval bespaard.

EYECATCHER IN DE TUIN

Functionaliteit is belangrijk, maar laten we ook zeker het oog niet vergeten! De Sidekick is van luxe kwaliteit en het design en de kleur maken het een waar pareltje om naar te kijken.

Op de blog

Bekijk onderstaande blogposts voor meer relevante informatie over de Sidekicks

9X VOORDELEN VAN TUINIEREN OP HOOGTE
EEN GROENE START VAN HET NIEUWE JAAR
5X PROBLEMEN BIJ HET VOORZAAIEN EN HOE JE ZE OP KUNT LOSSEN
EEN RONDJE DOOR ONZE FABRIEK

Een groene intentie

De Sidekick wordt geheel in eigen land, in eigen fabriek ontwikkeld en geproduceerd. Lees hier meer over onze groene doelen en intenties.