Alles over jouw nieuwe kweekkas op wielen: de Sidekick in detail

Voorkweken in een stabiele kweekkas op wielen of tuinieren in een moestuinbak op hoogte: met de Sidekick doen we het allebei! De Sidekick is jouw nieuwe helpende hand in de tuin, die je ondersteunt bij de groei van al jouw planten voor een tuin waaruit je volop kunt oogsten en ultiem van kunt genieten. Stabiel, trendy en roestbestendig voor jarenlang plezier, en van een ideaal formaat voor een plekje in elke tuin, klein (dak)terras of balkon!

Vroeg beginnen met kweken

De Sidekick is een mooie aanvulling voor elke buitenruimte en fungeert als dé ideale plek voor een goede ontkieming van zaden en een gestage groei van zaailingen in een voorsprong op het groeiseizoen. Wanneer het buiten nog te vroeg of koud is om te zaaien, kun je daar in de Sidekick als beschermde omgeving wel al mee beginnen. Zo heb je aan het begin van het groeiseizoen al verschillende sterke, gezonde planten die door kunnen groeien en je eerder opbrengst opleveren.

Ontdek de collectie!

Combineer de Sidekick met diverse accessoires voor een alles-in-één beleving in de tuin.

Hoe het ooit begon

Een groot verlangen naar een eigen moes- en pluktuin. Niet alleen vanuit de gedachte dat we onszelf dit geluk zo gunnen, maar ook omdat we niets dan liever weer een beter milieu als uitgangspunt willen nemen. Tuinieren met een hoger doel, en wel een die The Garden Sidekick officieel tot leven bracht…

Tuinieren op hoogte

Als alles dan eindelijk groot en sterk genoeg is voor een plekje in de (volle) grond, toveren we de Sidekick om van kweekkas op wielen naar een plantenbak of moestuinbak op hoogte.

Een groene intentie

De Sidekick wordt geheel in eigen land, in eigen fabriek ontwikkeld en geproduceerd. Lees hier meer over onze groene doelen en intenties.