THE GARDEN
PARTNERS

Scroll hier door de leukste partners met wie we niets dan liever samenwerken om jouw ervaring in de tuin nog makkelijker, groener én leuker te maken.

Marloes en Wouter van

Do It Yourselves!

Ieder een eigen verhaal, maar een gedeelde visie is wat ons samen bracht. Wat die gedeelde visie is? Duurzame producten die op een eerlijke manier tot stand komen. We geloven in volledige transparantie over waar onze producten vandaan komen en hebben kwaliteit en duurzaamheid daarbij hoog in het vaandel staan! Marloes en Wouter met hun bloemenzaden, wij met de Sidekicks. Alles met het doel jou écht blij te maken, niets minder dan dat.

En omdat we in aanvulling op dit alles ook jouw ervaring in de tuin nog nét dat stukje makkelijker willen maken, verkopen wij vanaf vandaag de mooiste pluktuin zaaipakketten samengesteld door Do It Yourselves! Het grootste denkwerk hebben Marloes en Wouter al voor je gedaan, het enige wat je nu nog hoeft te doen is jouw tuin (of balkon) te vullen met groen en kleur. En de Sidekick... die helpt je daar natuurlijk bij. A perfect match denken wij zo!

LEUK OM
TE WETEN

Over Do It Yourselves

Marloes en Wouter hebben op hun eigen erf in de Achterhoek een fan-tas-tische pluktuin aangelegd van maar liefst 300 m2 waar zo’n 100 verschillende soorten bloemen de tuin kleurrijk vullen. Niet alleen kun je de pluktuin in het hoogseizoen bezoeken, en er zelf een mooi plukboeket (laten) samenstellen, vanaf 2021 kun je ook zélf aan de slag met de bloemzaden van al deze mooie en unieke soorten!

foto van Do It Yourselves

Duurzaam en biologisch

Doordat Marloes en Wouter alle planten zelf opkweken en de zaden zelf oogsten, weten ze precies wat er gebeurt met de grond en planten. De bloemen worden geteeld in de volle grond, en groeien sterk zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Helemaal duurzaam en natuurvriendelijk dus!

foto van Do It Yourselves

Wist je dat...

Marloes alle illustraties op de zadenzakjes in de pluktuinpakketten helemaal zelf tekent! Een cadeautje om te ontvangen en om uit te pakken. Tipje! Knip de illustratie, zodra het zakje leeg is, uit en lijst 'm in. De rest gooi je gewoon in de papierbak of op de composthoop.

Wij kijken er naar uit in de toekomst meer leuke partners aan je voor te mogen stellen. Ben jij die partner voor ons? Neem gerust contact met ons op!