Groeiend in groen

We vinden het belangrijk om The Garden Sidekick als bedrijf beetje bij beetje meer te vergroenen. We vertellen je graag wat we op dit moment al doen om jouw Sidekick zo min mogelijk milieubelastend te produceren.

De essentie

Alle Sidekicks worden gemaakt uit een combinatie van roestvrij staal (RVS) en aluminium. Beide zijn sterke en veilige materiaalsoorten met een lange levensduur en -loopcyclus, precies wat we belangrijk vinden. En omdat het materiaal stabiel, weers- en roestbestendig is, gaat jouw Sidekick ook nog eens jarenlang* mee.

We zijn kieskeurig en veeleisend, en houden van producten die een leven lang meegaan. Producten waar je jaar in, jaar uit op kunt vertrouwen. We willen je in geen enkel geval iets aanbieden wat maar één keer te gebruiken is of na enige tijd al kapot gaat. Worstelen met versimpelde oplossingen van o.a. plastic en hout is officieel verleden tijd met de Sidekick als jouw helpende hand!

*Jarenlang bij goed gebruik en onderhoud.

ONTDEK MEER

Meer weten over ons, de Sidekick en het productieproces? Bekijk dan onderstaande links.

Op eigen bodem

Alle Sidekicks en overige producten van The Garden Sidekick worden in eigen kikkerlandje, in eigen fabriek bedacht, ontwikkeld én geproduceerd. We hebben namelijk als doel om het aantal af te leggen kilometers voordat de Sidekick bij jou is zo klein mogelijk te houden. Dit helpt ons niet alleen om nauw verbonden te blijven met ons product, maar ook om de kwaliteit ervan te waarborgen. We willen je blij maken met een product waar je jarenlang op kunt vertrouwen en die je jarenlang kan blijven ondersteunen in de tuin.

Groen geleverd

We pakken jouw Sidekick goed in, in voornamelijk plasticvrij en recyclebaar materiaal, en laten onnodige opvulling altijd achterwege. We zorgen ervoor dat de Sidekick altijd veilig en onbeschadigd bij jou thuis aankomt, en doen daarbij ons best om dat op een zo milieuvriendelijk mogelijke manier te doen!

We hebben er daarom ook voor gekozen om alle onderhouds- en gebruiksvoorschriften, alsook alle montagehandleidingen, niet als papieren boekje bij jouw bestelling toe te voegen. Dit om zo veel mogelijk papier te besparen. Voor alle onderhoudsvoorschriften en een montagehandleiding van het door jou bestelde product, klik je hier.

CONTACT

Heb je een vraag, klacht of opmerking over je bestelling?