9 okt. 2023, door Leo

Een rondje door

DE FABRIEK

Wij van The Garden Sidekick geloven dat iedereen, zélfs wanneer je geen geschikte buitenruimte hebt, de mogelijkheid moet hebben om te genieten van de vreugde en geneugten van tuinieren. Een gedachte die ‘de Sidekicks’ een jaar geleden dan ein-de-lijk tot leven bracht! Maar hoe gaat dat proces van niks-tot-Sidekick dan precies in zijn werk? We nemen je mee achter de schermen, in onze eigen fabriek, en onthullen het proces achter de productie van jouw geweldige nieuwe Sidekick in de tuin!


But first, materiaalkeuze!
Althans, het teken- en engineerswerk komt natuurlijk eerst, maar daar is an sich al een hele blogpost aan te wijden. Binnenkort! ;) Dus, materiaalkeuze eerst! We zijn behoorlijk kieskeurig als het gaat om de materialen die we gebruiken voor de productie van jouw Sidekick. Het gebruik van hoogwaardige materialen is namelijk essentieel om er voor te zorgen dat jouw Sidekick jarenlang in de tuin (of op het balkon) kan blijven stralen - zonder gedoe. We kiezen voor duurzame, weers- en roestbestendige materialen, waaronder aluminium en roestvrij staal, en gaan ook in de afwerking nèt dat stapje verder. Je kunt hierbij denken aan een optimale dikte van het materiaal voor een stabiele maar toch lichtgewichte bak; waterdichte lasnaden; het gebruik van roestvrij stalen boutjes, moertjes en schroefjes; én een gesloten laag kleurcoating als aanvullende, beschermende, roestwerende laag op het, zoals wij dat noemen, 'ruwe materiaal'. Alles voor jarenlang plezier!

De magie komt tot leven
In onze eigen fabriek komt alles samen. Ons team van echte vakmensen gebruikt geavanceerde machines en technologieën om elk onderdeeltje met veel precisie en finesse te vervaardigen. Van het snijden van alle aluminium platen tot het lassen van de bak, elke stap wordt met heel veel zorg en liefde uitgevoerd. De Sidekicks worden hier, in ons eigen kikkerlandje, en door onze eigen mensen gemaakt. Dat heeft niet alleen als voordeel dat we zo het aantal af te leggen kilometers voordat de Sidekick bij jou is zo klein mogelijk houden, maar ook dat we ten alle tijden zicht kunnen houden op de kwaliteit. We willen je in geen enkel geval iets aanbieden wat maar één keer te gebruiken is of na enige tijd al kapot gaat.

Check, check en dubbel check
Vertrouwen is goed, maar controleren is beter, niet waar?! We zorgen ervoor dat elk detail perfect past en dat alle Sidekicks aan onze strenge kwaliteitseisen voldoen. En als we dan alle losse onderdelen hebben goedgekeurd, verzameld en gecoat, begint de assemblage.

De bak is gelast, alle hoeken en lasnaden zijn geslepen en alle gaten (voor de boutjes, moertjes en schroeven) passen perfect op elkaar!

Klaar voor assemblage
Hoewel jouw bestelling als gedeeltelijk bouwpakket bij jou thuis wordt afgeleverd, is de montage van de glazen deksel onze zorg. Zo zijn wij er zeker van dat jouw Sidekick klaar is voor al jouw tuinavonturen!

Ready to ship!
Zodra alles is geassembleerd en nog een keer is goedgekeurd, worden de Sidekicks zorgvuldig verpakt en klaargemaakt voor verzending. We werken samen met betrouwbare partners om ervoor te zorgen dat jouw bestelling veilig en op tijd bij jou thuis aankomt, zodat jij zonder problemen van start kunt gaan.

Dit was dan het einde van onze korte, maar krachtige rondleiding door onze fabriek ;) Zoals je hopelijk hebt kunnen zien, is onze kweekkas en moestuinbak in één - onze Sidekick - het resultaat van pure passie en ambacht. Als je op zoek bent naar een nieuwe Sidekick in de tuin, die jouw groene vingers een handje helpt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Blijf ons volgen voor meer interessante artikelen over The Garden Sidekick, meer tuinplezier en handige tips!

Laat een opmerking achter

Let op: reacties moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.

LEES
VERDER

Een aantal andere leuke blogartikelen die je misschien ook wel interessant vindt!

Hoe wij 'back to nature' doen
Hier zijn ze dan!
Wat zeker niet kan ontbreken in jouw Sidekick